Ο εσωτερικός μας χώρος

Ένας ζεστός χώρος με καλή ενέργεια και γρήγορο service σας περιμένει καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 4 τα ξημερώματα!

Το τραπέζι σας!

Το εσωτερικό του Galeone είναι φτιαγμένο με μεράκι και αγάπη για το αυθεντικό. Πού αλλού θα βρείτε έναν ζεστό χώρο με ωραία ατμόσφαιρα και γρήγορο service, μέρα-νύχτα; Δοκιμάστε τις νέες gourmeτ αφίξεις μας, τα βιολογικά κρασιά Λήμνου και φυσικά την Χανιώτικη μπύρα Lager Draft Χάρμα.

Όλα σε παραδοσιακό ξυλόφουρνο!

Καθημερινά ζυμώνουμε φρέσκο ζυμάρι και ψήνουμε στον παραδοσιακό ξυλόφουρνό μας. Ψωμάκια, πίτσα, καλτσόνε, ζυμαρικά φούρνου… Όλα ροδοψήνονται σε 3 διαφορετικά είδη ξύλων, για γεύση και άρωμα που πλημμυρίζει τον ουρανίσκο σας!

Τα ενυδρεία μας!

Δύο εντυπωσιακά ενυδρεία, στο εσωτερικό του καταστήματος και στον εξωτερικό χώρο μας στην πλατεία, κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων! Δίνουν μια ξεχωριστή νότα στο χώρο και φανερώνουν την αγάπη μας για τον κόσμο της θάλασσας!

O εξωτερικός μας χώρος στην πλατεία του Αγίου Ανδρέα

Η καλύτερη επιλογή για καφέ, φαγητό και ουζάκι.

Για φαγητό

Ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε το μενού μας, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας.

Για καφεδάκι

Καλή παρέα, κουβεντούλα και καλή διάθεση. Για όλα τα υπόλοιπα φροντίζουμε εμείς! Καφεδάκι και δωρεάν εφημερίδα… ημέρας!

Για ουζάκι

Όταν ο καιρός βάζει τα καλά του, ο χώρος της πλατείας μεταμορφώνεται στο ιδανικό περιβάλλον για να απολαύσεις τους μεζέδες και το ουζάκι μας.