Αλλεργιογόνα

Πληροφορίες για Αλλεργιογόνα

Μήπως έχετε αλλεργία ή δυσανεξία σε κάποιο φαγητό; Κάποια διατροφική ιδιαιτερότητα; Επικοινώνησε με τη Galeone πριν βάλεις την παραγγελία σου για  οποιαδήποτε ερώτηση έχετε σχετικά με τον τρόπο μαγειρέματος και τα συστατικά που χρησιμοποιούμε. Επιπλέον μπορείτε να αναφέρετε μια προσωπική σας διατροφική ιδιαιτερότητα σχετικά με αλλεργιογόνο στο πεδίο σημειώσεις στην ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο galeone.gr ή στο app.

Τηλέφωνο Galeone : 210 2138880-1

Τρόφιμα ή συστατικά τροφίμων που προκαλούν αλλεργίες ή/και δυσανεξίες

(Σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1169/2011)

  1. Δημητριακά που περιέχουν γλουτένη, δηλαδή: σίτος (όπως η όλυρα και ο σίτος khorasan),σίκαλη, κριθάρι, βρώμη ή υβριδικές ποικιλίες τους
  2. Καρκινοειδή
  3. Αυγά
  4. Ψάρια
  5. Αραχίδες (αράπικα φιστίκια)
  6. Σόγια
  7. Γάλα και προϊόντα με βάση το γάλα (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης).
  8. Καρποί με κέλυφος, δηλαδή: αμύγδαλα, φουντούκια, καρύδια, καρύδια κάσιους, καρύδια πεκάν καρύδια Βραζιλίας, φιστίκια, καρύδια μακαντάμια.
  9. Σέλινο
  10. Σινάπι
  11. Σπόροι σησαμιού
  12. Το διοξείδιο του θείου και οι θειώδεις ενώσεις
  13. Λούπινο
  14. Μαλάκια