Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Πρόγραμμα Πιστότητας / Επιβράβευσης

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης είναι ένα πρόγραμμα ανταμοιβής όπου ο εγγεγραμμένος χρήστης της Galeone συλλέγει πόντους με κάθε χρήση (πχ. παραγγελία,) τους οποίους μπορεί να εξαργυρώνει οποιαδήποτε στιγμή επιθυμεί μέσω του galeone.gr και όχι σε τηλεφωνικές παραγγελίες από το κατάστημα.

Η συμμετοχή του εγγεγραμμένου χρήστη στο πρόγραμμα πιστότητας είναι υποχρεωτική και γίνεται αυτόματα με την εγγραφή του στη Galeone. Με την εγγραφή του ο χρήστης κερδίζει 3600 πόντους. Οι παλαιοί πελάτες που είχαν κάνει εγγραφή στο προηγούμενο σύστημα παραγγελιοληψίας θα πιστωθούν αυτόματα 500 πόντους.

Οι ενέργειες με τις οποίες ο εγγεγραμμένος χρήστης συλλέγει πόντους και η ανάλυση των πόντων είναι οι εξής:

  • 1η παραγγελία-εγγραφή χρήστη : 3600 πόντοι
  • 1η παραγγελία: 500 πόντοι
  • Με κάθε 1 € παραγγελίας ο χρήστης κερδίζει 50 πόντους
  • Με κάθε εξαργύρωση 1200 πόντων ο χρήστης κερδίζει έκπτωση 1 ευρώ.

Η εξαργύρωση των πόντων θα γίνεται επιτρέπεται μόνο για τους πόντους που έχουν συλλεχθεί από παραγγελίες που έχουν ολοκληρωθεί και έχει γίνει αποδεκτή η πληρωμή τους.

Οι πόντοι που μαζεύει ο χρήστης θα έχουν διάρκεια ισχύος 12 μήνες.

Το σύνολο των πόντων του εγγεγραμμένου χρήστη θα είναι πάντα ορατό στην αρχική σελίδα αλλά και στο προφίλ του, επίσης οι πόντοι του ανά παραγγελία απεικονίζονται στο ιστορικό των παραγγελιών του.

Πολιτική Αξιολόγησης 

Για να αξιολογήσει ο εγγεγραμμένος χρήστης απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχει παραγγείλει από το Galeone.gr ή μέσω του mobile app.